A5 Industriedeuren

Industriedeuren

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling van grootbelang.

De overheaddeuren worden samengesteld uit verschillende secties, bijv. staal of aluminium. Dit geeft u de mogelijkheid uw overheaddeur het gewenste formaat te geven en de uitstraling die u wenst. De deuren kunnen in alle Ral kleuren worden uitgevoerd. De standaard Ral kleuren voor ST3V panelen  zijn: Ral 1021/3000/5010/6009/7016/8014/9002/9006/9007/9010.

Isolatiewaarde
De ST-overheaddeuren bestaan uit 40 mm dikke stalen sandwichpanelen (secties), die vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de paneel zijn voorzien van extra dik staal (0,5 mm). Daar tussen bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CKK-vrij).  Dit alles leevert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk vertraagd.

Opties
De deuren kunnen worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. U kunt kiezen uit isolerende kunststof ovale of rechthoekige vensters. Wilt u de lichtopbrengst extra vergroten dan kunt u kiezen voor beglazing over de hele breedte van de deur, de aluminium (AR) vernstersectie. Deze kunt u laten mee spuiten in de kleur van de deur of aluminium kleurig laten.

Welkom bij A5 Habridon Barneveld de specialist op het gebied van industriedeuren wij leveren en plaatsen in de regio en omgeving van Barneveld, Voorthuizen, Ede, Veenendaal, Harskamp, De Valk, Wekerom