A5 Veranda's

Veranda's

De verandadaken zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten. Ook uw tuinmeubelen worden door de terrasoverkappingen het hele seizoen uitstekend beschermd.

Met een verandadak  kunt u vaker van uw terras gebruik maken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een verandadak met polycarbonaat of met glas. Uw glazen of polycarbonaat veranda hoort voorzien te zijn van een goede zonwering, anders wordt het al snel te licht en te warm. Met onze verandazonwering kunt u het licht en de warmte prima regelen.

Een A5 Deco verandazonwering sluit mooi aan bij het dak van de veranda. Door de uitgebreide keuze in doek kunt u de mate van licht- en warmtereflectie precies aan uw wensen aanpassen.

De verandadaken zijn voorbereid om uit te bouwen tot tuinkamer. Denk hierbij aan kozijnen rondom, glazen schuifwanden, ritsscreens. In onze showroom zijn diverse opstellingen te bekijken om u een goede indruk te geven wat er allemaal mogelijk is.

 

Welkom bij A5 Habridon Barneveld de specialist op het gebied van verandadaken, veranda's, overkappingen, vrijstaande overkappingen wij leveren in de regio en omgeving van Barneveld, Voorthuizen, Ede, Veenendaal, Harskamp, De Valk, Wekerom